Vijfdaagse Recovery workshop met

Teacher Ooi Kean Hin en Irma van Tuil - VOL
♦♦♦
De Helende kracht van het Qiveld!


Driedaagse workshop met Teacher Xie Chuan
-
VOL
♦♦♦
(voor details: zie hieronder)

Teacher Li Hongshi geeft Level 1 en Level 2 

 

 

Twee workshops met aandacht voor de oefeningen tot in de kleinste details..

Deze twee vierdaagse workshops met Teacher Li Hongshi uit China zullen een onvergetelijke ervaring worden.

Li is docent aan de opleiding in Nederland. Hij is schrijver van de bestseller in China ‘Bring home your heart’, bij ons vertaald als 'Breng je hart thuis'. Li is hoofdtrainer en manager geweest van het voormalige Chinese medicijnloze ziekenhuis en de rechterhand van Dr. Pang Ming. Hij was full time in het Huaxia Zhineng Center van 1989 tot 2000 en hij heeft daar alle leraren opgeleid. Hij verzorgt trainingen voor de Chinese regering, is vaak te zien op de televisie en is vooral een man met authenticiteit, humor en liefde voor de mens. Li’s wijsheid is geworteld in de klassieke Chinese filosofie en krijgskunsten maar hanteerbaar gemaakt voor het dagelijks leven. Geen hoogdravende filosofieën maar handvatten en inzichten vanuit een onverwachte en mede door zijn Chinese manier van kijken unieke hoek.

Li is bij het Chi Neng Instituut een alom geliefd leraar. Hij is de enige leraar die Dr. Pang nog zeer regelmatig bezoekt. Li Hongshi is bescheiden en geeft les vanuit zijn hart. Hij geeft ook helder les met gebruik van eenvoudige metaforen om gevoelens en ervaringen te verduidelijken. Hij weet als geen ander de balans te bewaren tussen training, theorie en ontspanning. Li vier dagen mee te maken is een mooie ervaring waarbij je je eigen lichamelijke en mentale grenzen gaat verkennen maar je er door zijn typerende combinatie van doCeren en doSeren niet overheen gaat.

Vierdaagse workhop Level 1: 18 - 21 maart 2017
De Lift Qi Up & Pour Qi Down wordt op ongeëvenaarde wijze doorgenomen tot in de kleinste details. Met veel aandacht voor de rustige qi-staat tijdens het trainen, het diep naar binnen gaan en het ervaren van de verwondering als van een kind. De 3-CM wordt op dezelfde manier elke dag beoefend waardoor je krachtiger en vitaler wordt. Li weeft de theoretische blokken tussen de oefeningen door waarbij je de inzichten meteen in de training kunt gebruiken en integreren. Verder is er meditatie, healing, de Cranes walk en onderdelen uit de 8-cultiverende oefeningen van Dr. Pang Ming.

Vierdaagse workhop Level 2: 25 - 28 maart 2017
De Body en Mind oefening wordt per onderdeel besproken, voorgedaan, aangeleerd en diep ervaren. Li laat je de diepe werking van elk onderdeel in je lichaam en geest voelen. Li is de enige leraar die de Body en Mind op deze manier tot in de perfectie overdraagt. Hij heeft zelf model gestaan voor de tekeningetjes in de boeken van het centrum die ook in onze opleidingsmap staan. Verder is er meditatie, healing, de Cranes walk en onderdelen uit de 8-cultiverende oefeningen van Dr. Pang Ming.

De locatie is Conferentiehotel 'De Poort' in Groesbeek.
De eerste drie dagen van beide workshops zijn van 10.00 tot 17.00 (lunchpauze van 13.00 tot 14.30).
De laatste dag van beide workshops is van 9.30 tot 16.00.

Inschrijven voor deze workshops kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                          ♦♦♦

'De helende kracht van het Qiveld!'

 

Driedaagse

workshop

door

teacher Xie Chuan  

        

26 – 27 – 28 mei 2017

CC Muze Heusden-ZolderEén van de elementen waarin Zhineng Qigong zich onderscheidt van de andere vormen van Qigong is het gebruik van het Qiveld. Deze driedaagse workshop mag een kennismaking zijn met, of een verdieping van het ervaren van de helende kracht van het Qiveld!

Het openen van body, mind en soul in het Qiveld en onze verbinding met zijn transformerende werking en zijn allesomvattende informatie, reikt ons handvaten aan in onze zoektocht naar een gezond lichaam, een gezonde geest en een groeiend bewustzijn.

Teacher Xie is opgeleid in het Huaxia Center bij Dr. Pang Ming en is verbonden aan het Xi’an Lingtong Zhineng Science Rechearch Center. Op zijn integere en bescheiden manier verbindt hij theorie en praktijk, weten en voelen, ervaren en groeien.
 

ANNEMIE & XIE
Wie is Annemie?

Annemie Vandebroek heeft in 2013 in China 6 maanden teachertraining gevolgd in het Daohearts centre, de kern van de ‘Harmonious Big Family’, waar zij o.a. teacher Xie leerde kennen. Haar kennis deelt ze intussen graag tijdens haar wekelijkse lessen in Heusden-Zolder.

Wie is Xie?
Teacher Xie is regelmatig werkzaam op Europese bodem. Zo was hij samen met teacher Tao enkele jaren geleden in Edegem. In Nederland werkt hij samen met de arts Henk Fransen, gekend om zijn online cursus ‘Chi Neng Qigong, oefeningen voor zelfgenezing’ en zijn boek ‘Versterk je genezend vermogen op 5 niveaus’.
Nu komt teacher Xie op uitnodiging van Annemie voor deze bijzondere workshop naar Heusden-Zolder.

Praktische informatie:
26 – 27 – 28 mei 2017
CC Muze
Dekenstraat 40
3550 Heusden-Zolder

Dagindeling:
9.00 uur: inloop
9.30 – 12.30 uur: workshop
12.30 uur: lunch
13.30 – 17.00 uur: workshop
(in beide dagdelen is een kleine pauze voorzien)

Kostprijs:
Voor drie dagen 180 euro.
Kan je niet alle dagen aanwezig zijn, maar wil je toch deelnemen, dan kan je inschrijven op een lijst en indien er nog ruimte is, kan je deelnemen in volgorde van aanmelding.
Kostprijs voor twee dagen bedraagt 130 euro, voor 1 dag 70 euro.
In de kostprijs zijn een lunchmaaltijd en koffie en thee inbegrepen.

Voor aanmelden of voor vragen kan je met mij, Annemie, contact opnemen:
Annemie Vandebroek
0032 477 52 12 09
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haola,
Annemie

                                                                                  ♦♦♦


Vijfdaagse Recovery workshop met


Teacher Ooi Kean Hin en Irma van Tuil
 

Wie is Ooi Kean Hin?
Ooi Kean Hin is een zeer gewaardeerde en gedreven Zhi Neng Qigong leraar uit Maleisië met een zeer diepgaande kennis van de theorie van Dr. Pang Ming. Door zijn grote passie voor intensief trainen kent hij meer dan wie ook de voordelen ervan. Hij combineert zijn beroep als apotheker met ‘alternatieve’ heelmethodes, waaronder Qigong. Zo is zijn apotheek uitgerust met een behandelingskamer maar wordt hij regelmatig voor spoedgevallen opgeroepen door het ziekenhuis voor behandeling van ‘moeilijke’ patiënten.
Hij geeft tevens online cursussen en skype consultaties. Voor info zie hier.
Ooi Kean Hin heeft meerdere boeken geschreven waaronder ‘Elementary Guide to Zhineng Qigong’ maar hij is vooral bekend voor zijn ‘bijbel’: ‘Zhineng Qigong, the science, theory and practice’.

Voor wie is deze bijzondere workshop bedoeld?
Iedereen met kleine of grote gezondheidsproblemen of iedereen die zich gewoon beter wil voelen, is van harte welkom.
Recovery betekent: beter worden… herstellen van… terugkeren naar… (naar eigen wens in te vullen). Deze wens of intentie is dan voor jou ook meteen de basis van deze vijfdaagse workshop.

Wat leer je in deze bijzondere workshop?
Je wordt begeleid door een aantal instructors speciaal opgeleid door leraar Ooi Kean Hin. Daardoor zal je kunnen oefenen in een sterk helend en ‘happy’ Qi-veld. Je zal specifieke oefeningen leren gericht op snel herstel maar vooral op langdurig effect. Je leert hoe om te gaan met je emoties en hoe lang en gelukkig te leven….

Periode
Van 1 t/m 5 juni 2017.

Tijden
Van 09:30 tot 11:30 en van 13:00 tot 15:00.
Van 15:30 tot 17:30 zal Ooi Kean Hin met andere instructors individuele sessies geven. Per deelnemer wordt een individuele sessie van een half uur voorzien.

Locatie
De workshop wordt gegeven in ‘De Poort’ in Groesbeek, Nederland.
De Poort is een conferentiecentrum gelegen in het midden van de natuur, een unieke uitvalsbasis voor prachtige wandelingen in het bos.

Kosten
€450,- Dit is inclusief koffie/thee/lunch en een individuele sessie van een half uur.

Voor meer informatie en opgave
Website: www.bambootiger.nl
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.