Teacher Li Hongshi geeft Level 1 en Level 2 

 Twee workshops met aandacht voor de oefeningen tot in de kleinste details..

Deze twee vierdaagse workshops met Teacher Li Hongshi uit China zullen een onvergetelijke ervaring worden.

Li is docent aan de opleiding in Nederland. Hij is schrijver van de bestseller in China ‘Bring home your heart’, bij ons vertaald als 'Breng je hart thuis'. Li is hoofdtrainer en manager geweest van het voormalige Chinese medicijnloze ziekenhuis en de rechterhand van Dr. Pang Ming. Hij was full time in het Huaxia Zhineng Center van 1989 tot 2000 en hij heeft daar alle leraren opgeleid. Hij verzorgt trainingen voor de Chinese regering, is vaak te zien op de televisie en is vooral een man met authenticiteit, humor en liefde voor de mens. Li’s wijsheid is geworteld in de klassieke Chinese filosofie en krijgskunsten maar hanteerbaar gemaakt voor het dagelijks leven. Geen hoogdravende filosofieën maar handvatten en inzichten vanuit een onverwachte en mede door zijn Chinese manier van kijken unieke hoek.

Li is bij het Chi Neng Instituut een alom geliefd leraar. Hij is de enige leraar die Dr. Pang nog zeer regelmatig bezoekt. Li Hongshi is bescheiden en geeft les vanuit zijn hart. Hij geeft ook helder les met gebruik van eenvoudige metaforen om gevoelens en ervaringen te verduidelijken. Hij weet als geen ander de balans te bewaren tussen training, theorie en ontspanning. Li vier dagen mee te maken is een mooie ervaring waarbij je je eigen lichamelijke en mentale grenzen gaat verkennen maar je er door zijn typerende combinatie van doCeren en doSeren niet overheen gaat.

Vierdaagse workhop Level 1: 17-20 november 2018
De Lift Qi Up & Pour Qi Down wordt op ongeëvenaarde wijze doorgenomen tot in de kleinste details. Met veel aandacht voor de rustige qi-staat tijdens het trainen, het diep naar binnen gaan en het ervaren van de verwondering als van een kind. De 3-CM wordt op dezelfde manier elke dag beoefend waardoor je krachtiger en vitaler wordt. Li weeft de theoretische blokken tussen de oefeningen door waarbij je de inzichten meteen in de training kunt gebruiken en integreren. Verder is er meditatie, healing, de Cranes walk en onderdelen uit de 8-cultiverende oefeningen van Dr. Pang Ming.

Vierdaagse workhop Level 2: 22-25 november 2018
De Body en Mind oefening wordt per onderdeel besproken, voorgedaan, aangeleerd en diep ervaren. Li laat je de diepe werking van elk onderdeel in je lichaam en geest voelen. Li is de enige leraar die de Body en Mind op deze manier tot in de perfectie overdraagt. Hij heeft zelf model gestaan voor de tekeningetjes in de boeken van het centrum die ook in onze opleidingsmap staan. Verder is er meditatie, healing, de Cranes walk en onderdelen uit de 8-cultiverende oefeningen van Dr. Pang Ming.

De locatie is Conferentiehotel 'De Poort' in Groesbeek.
De eerste drie dagen van beide workshops zijn van 10.00 tot 17.00 (lunchpauze van 13.00 tot 14.30). De laatste dag van beide workshops is van 9.30 tot 16.00.
Prijs: € 625,00 per workshop

Inschrijven voor deze workshops kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.