SAMEN HELEMAAL HEEL


Beste Chinengers,

Graag neem ik jullie nog eens terzijde om te wijzen op de voordelen van de opleiding tot instructor.
Want hoe meer lichtingen cursisten door mijn handen gaan, hoe meer ik overtuigd raak van de wonderlijke effecten van dit unieke parcours. Telkens ontdek ik nieuwe facetten.

Maar laat me eerst nog eens aanstippen wat de opleiding precies inhoudt:

 
  • Je wordt in level 1 ingewijd in alle geheimen van Chi Neng Qigong, die je nu al kan bevatten. De dieper liggende geheimen worden later ontsluierd.
  • De leerstof is verspreid over 11 trainingsdagen en 2 residentiële weekends van 3 dagen. Dat maakt een totaal van 150 uren.
  • Ook het theoretisch luik krijgt ruim aandacht. We belichten o.a. de Essentie van Chi Neng Qigong en de relatie ervan tot de Traditionele Chinese Geneeskunde.
  • Je krijgt een certificaat waarmee je professioneel aan de slag kan door:
  • het geven van privélessen, cursussen of workshops
  • te werken in ziekenhuizen, revalidatie-  fitness- of wellnesscentra
  • een aanstelling als stresscoach in bedrijven

En welke zijn dan mijn recente bevindingen?

Wel, ik word me steeds meer bewust van de helende werking van Chi Neng Qigong.
Jaarlijks schrijven mensen zich in voor de opleiding, niet met de bedoeling instructor te worden, maar om hun genezingsproces te ondersteunen. De resultaten die we hierbij boeken zijn zonder meer spectaculair. Jaarlijks zie ik mensen herstellen van een burn-out of van kanker. Met Chi Neng Qigong spreken we namelijk het zelfgenezend vermogen van ons lichaam aan door het aandacht te geven en te sterken.In dit helingsproces speelt ook het groepsgebeuren een rol.                         
‘Samen’ stappen we in een gemeenschappelijk traject en ‘samen’ leggen we de weg af die naar heling  leidt.
  

   

  

Chi Neng Qigong is een relationeel gegeven. Je treedt niet alleen in relatie met jezelf, je eigen lichaam, gevoelens en gedachten, maar ook met de ander, die zich beweegt naast jou  en tenslotte ook met de Qi, die niets minder is dan de manifestatie van de Eeuwige Liefde.

Door de relatie met je eigen persoon uit te bouwen, door in voeling te komen met je ware zelf, dat in wezen goddelijk is, leer je jezelf aanvaarden en liefhebben zoals je bent, leer je liefde van anderen ontvangen en zelf ook liefde geven.
Dit gezamenlijk project, waarin de Qi kan stromen van de een naar de ander, creëert een hartelijke sfeer en verbondenheid binnen de groep.

        
Zo komt het dat cursisten bij het einde van het werkjaar niet meer louter ‘mede’cursisten zijn, maar een warme vriendengroep.

En nét daarin ligt de diepe heling, die we allen zo nodig hebben.

Want het is alleen de liefde die geneest.


De liefde maakt ons samen helemaal heel.
En dan gebeuren er wondermooie dingen, die je zelf kan ervaren als je ook beslist deze weg te gaan.

Heb je nog vragen? Vuur ze af op de instructors of op mezelf via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of tel.+32 288 45 08. Zo start je niet onvoorbereid!
Ook op de website www.chineng.be vind je een en ander.
Maar talm niet te lang met inschrijven, want het quotum is bijna bereikt!

Tot slot geef ik jullie nog een mooie mantra mee over heling:

I am with you, so you should heal
You are with me, so I should heal
We are together, so we should heal
We are healing, we are love