Maak kennis met  Chi Neng Qigong

Hallo,

Via deze e-mail wil ik je graag wat meer vertellen over Chi Neng Qigong.
Wat? Ja, tsjie neng tsjiekoeng. Een eenvoudige bewegingsvorm ter versterking van lichaam én denken. Meditatie in beweging.

Een paar jaar geleden ontdekte ik Chi Neng ergens in het zuiden van Frankrijk.
Ik was erdoor aangetrokken en dat is vandaag de dag nog altijd het geval.

Chi Neng Qigong werkt rond bewuste aandacht en focus met als doel een gelukkig en gezond leven. Is dat niet het verlangen van ieder mens? Harmonie voor jezelf én met de mensen rondom jou?

Nu wat kan Chineng Qigong jou brengen?

  • Rust in je dagelijks leven
  • Ontmoetingen met nieuwe en fascinerende mensen
  • Een nieuwe blik op je levenssituatie
  • Oog voor detail en een ruimer bewustzijn
  • Alles wat je niet had verwacht - uiteraard

Niets voor jou? Oké, stuur deze e-mail gewoon door aan je vrienden waarvan  je denkt dat die wel interesse hebben.

Dit najaar zijn er heel wat mogelijkheden om kennis te maken. Zelfs als je een stapje dieper wil gaan met een nieuwe uitdaging.

Starten kan binnenkort met een 
infosessie op woensdag 16 september, zowel voor beginners als bedreven Chinengers. Verder zijn er lessenreeksen in de regio Antwerpen vanaf 29 september. Je kan ook dadelijk een ééndaagse workshop volgen als beginner of gevorderde. Graag meer theorie? Zie de workshop ‘Essentie van Chi Neng Qigong'.

Een opleiding als cadeau voor jezelf

Lees even het volgende. De opleiding is een uitdaging. Verwacht niet dat het allemaal vanzelf gaat, maar het is wel allemaal de moeite waard. Herinner je je nog die momenten uit het verleden die ontzettend moeilijk waren? Maar wanneer je er nu op terugkijkt, voelt het anders. Met een nieuwe blik zie je dat je een cadeau gekregen hebt. Ervaringen die je tot een beter of meer vreugdevol mens gemaakt hebben.
Voor mij was de opleiding zo een cadeau.

De opleiding is een jaartraject met persoonlijke begeleiding. Hiervoor zijn de plaatsen dan ook beperkt. 
Meer info vind je op de website.

Zo, klaar om te starten? Waarschijnlijk niet, een mens is nooit volledig klaar om iets te doen. We blijven alsmaar wachten op het perfecte moment. Maar je kan toch kiezen om iets te doen. Zie wat het geeft. De keuze is aan jou.

Nog niet overtuigd? Kom dan naar de infosessie of neem contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Of met Tilla Van Opstal via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / www.chineng.be

Met vriendelijke groeten,

Dennis