SPIJTIG - TE LAAT OM NOG TE BOEKEN VOOR DEZE WORKSHOPS!

Chi Neng Qigong in de Ardennen

Vakantieweek: 2 tot 6 juli 2018

Weekend: 13 tot 15 juli 2018

(zie onderaan de pagina)

 

Chi Neng Qigong vakantie in Griekenland

     in de
   gezonde natuur
  
    

                                                             

     van de 
     
Peloponnesos
 
           in het rustige 
           kustplaatsje
           Kantia
Kantia

een ontspannende workshop

van 9 tot 16 september 2018

 

Drie jaar na elkaar beleefden we zalige vakantieworkshops in het “Retour au Centre” in Honnay, een bestemming om zeker ooit naar te “retour-neren”, maar dit jaar verleggen we onze grenzen.

Jawel!  We vliegen naar het zuiden, waar de uitverkoren plek het idyllische dorpje Kantia is, op de kust van de Peloponnesos in Griekenland. Daar wordt het een heel andere beleving: met veel zon, zee, lekker eten en creatief bezig-zijn.

De workshop Chi Neng Qigong zal zich invoegen in een ruimer project van artistieke workshops, waaruit je een keuze zal kunnen maken. Wordt het beeldhouwen of schilderen of model boetseren?   
De niet-chinengende partner zal hier ook zeker zijn/haar gading vinden!  

     
BEELDHOUWEN     BOETSEREN SCHILDEREN en TEKENEN
   

Of wil je toch liever uitsluitend chinengen ? Alles kan! En dat alles in een paradijselijk kader!

Vanuit je kamer met zeezicht stap je zo het strand op en de zee in…
Vroeg in de morgen zal in de stralen van de opkomende zon de Qi in ons kunnen stromen. En wat dacht je van aquachineng?

Kortom, deze week van 9 tot 16 september, wordt een ideale kuur om te detoxen. In volkomen rust genieten van de natuur, van elkaar en van jezelf, van je eigen creativiteit en lust om te bewegen.

Klinkt het verleidelijk en wil je er graag bij zijn? Wacht dan niet te lang om in te schrijven. Miniati Reizen organiseert deze vakantieworkshops al 20 jaar en dezelfde gasten keren regelmatig weer, waardoor het aantal beschikbare plaatsen vlug wordt ingenomen.
Op de website www.griekenlandaanzee.nl kan je al eens kennis maken met het prachtige natuurkader en de workshops. Daar kan je ook het kostenplaatje bekijken en vind je al de informatie met betrekking tot vroegboekkorting en aanbrengpremie.

Goed nieuws m.b.t. deze vroegboekkorting. Die is speciaal voor ons verlengd van 1 maart tot 1 april.
Het blijft wel de boodschap om NU of zeer snel te beslissen, niet alleen om te kunnen genieten van deze korting, maar ook om zeker te zijn op de vlucht te kunnen én gebruik te kunnen maken van de best gelegen kamers met uitzicht op zee. Wat de vluchten betreft: we vliegen allemaal samen vanuit Schiphol, maar kunnen rekenen op een transfert met taxi/busje vanuit Brussel of Antwerpen. Naargelang het aantal en woonplaats van de deelnemers krijg je hierover later gedetailleerde informatie.

Inschrijven doe je zeer eenvoudig via het reserveringsformulier van Miniati Reizen, de organisator van deze workshops. Geef toch ook een seintje op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om een en ander te kunnen coördineren. Je zal merken dat je ook voor een extra week of weken kan boeken, al of niet in combinatie met een workshop. Een aantal deelnemers hebben al laten weten te opteren voor een bijkomende week, net zoals ik.

Voor bijkomende info bel je 00 31 20 - 673 32 41 of mail naarThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


***********


Vakantieweek Chi Neng Qigong in Honnay

voor instructors én beoefenaars


van 2 tot 6 juli 2018

Chi Neng Qigong in eigen land is voor sommigen beter haalbaar, vandaar dat de formule ‘vakantieweek in Honnay’ wegens succes wordt verlengd!
 

 

De vakantieweek staat open voor beoefenaars en instructors. De instructors kunnen hier een stuk praktijkervaring opdoen door één van de voormiddagen 1.5u les te geven of de opwarming te verzorgen. Ze krijgen per gepresteerd les onderdeel 10% korting op hun verblijf. Tilla zelf zal ook aanwezig zijn om les te geven of eventueel instructors te assisteren.

Uw gastheer zorgt voor een uur per dag oefenen in gelukzaligheid en in de namiddag doen we uitstappen in de omgeving. We zetten alvast de wolven en de beren van het dierenpark te Han op het programma.

Monique zorgt voor heerlijk biologisch eten en er kan rekening worden gehouden met elk dieet!

Even praktisch:
Je inschrijving is geldig na betaling van een voorschot van € 100 op rekening van Johan Claus op het nummer IBAN BE31 9799 6240 0255 - BIC ARSPBE22.
Het saldo regel je ten laatste een week vóór aanvang van de workshop of bij aankomst.

De vakantieweek start op maandag 2 juli om 12u en eindigt vrijdag 6 juli om 14u

Prijs: logement en training op basis van 2 persoonskamer of eigen tent

1.   € 370 - Met lakenpakket/hoofdkussen - handdoeken

2.   € 350 - Zelf mee te brengen: lakenpakket/hoofdkussen - handdoeken

3.   € 280 - Overnachting in eigen tent + zelf mee te brengen: lakenpakket/hoofdkussen - handdoeken

Inbegrepen: overnachtingen, alle maaltijden en niet-alcoholische dranken, de lessen in de voormiddag,
Niet inbegrepen: uitstapjes en de daaraan gekoppelde te delen vervoerskosten.

Het zal zalig zijn elkaar hier (weer) te ontmoeten. Het wordt een prachtige start van een heerlijke vakantie!

Hartegroet,

Johan Claus - meer info This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en adembenemend.be 0497/80 25 47
 

***********

Weekend Chi Neng Qigong in de Ardennen

van 13 tot 15 juli 2018

 

Een weekend met meer dan 14 uur Chi Neng Qigong training in het rustige en adembenemende Honnay. Aangezien dit dorpje bekend staat voor zijn landelijke karakter, oefenen we dan ook zoveel mogelijk in open lucht.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 10, dus ideaal voor beginners, maar ook voor gevorderden die nog eens een weekend intensief met Chi Neng Qigong bezig willen zijn.

De workshop worden gegeven door twee ervaren Chi Neng Qigong beoefenaars: Nele Laporte en Dominique Verhoeven.

De deelnemers worden verwacht in ‘Retour au Centre’, Rue du Centre 13, 5570 Honnay, op vrijdag 13 juli 2018 om 16:00 u waar ze worden verwelkomd met een heerlijk vieruurtje.

Zondag wordt hiermee afgesloten om rond 17:00 u het weekend helemaal af te ronden.

Prijs:
- 260 €: overnachtingen in tweepersoonskamers, bio-maaltijden en trainingen
- 240 €: idem, maar eigen lakens en handdoeken mee te brengen
- 210 €: bio-maaltijden en trainingen maar overnachtingen in eigen tent of mobilhome

Meer info met volledige programma en inschrijvingen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..