WAT EEN VAKANTIEBELEVING !

Wees er tijdig bij!!
 

Chi Neng Qigong vakantie in Griekenland

     in de
   gezonde natuur
  
    

                                                             

     van de 
     
Peloponnesos
 
           in het rustige 
           kustplaatsje
           Kantia
Kantia

een ontspannende workshop

van 4  tot 11 oktober 2020

 

Na de prachtige ervaringen van de vorige jaren, gaan we er dit jaar ook weer voor!
We vliegen naar het zuiden, waar de uitverkoren plek het idyllische dorpje Kantia is, op de kust van de Peloponnesos in Griekenland. Daar wordt het een heel andere beleving: met veel zon, zee, lekker eten en creatief bezig-zijn.

De workshop Chi Neng Qigong zal zich invoegen in een ruimer project van artistieke workshops, waaruit je een keuze zal kunnen maken. Wordt het beeldhouwen of schilderen of boetseren?   
De niet-chinengende partner zal hier ook zeker zijn/haar gading kunnen vinden!  

     
BEELDHOUWEN     EDELSMEDEN en SIERADEN SCHILDEREN en TEKENEN
          

Of wil je toch liever uitsluitend chinengen ? Alles kan! En dat alles in een paradijselijk kader!

Vanuit je kamer met zeezicht stap je zo het strand op en de zee in…
Vroeg in de morgen zal in de stralen van de opkomende zon de Qi in ons kunnen stromen. En wat dacht je van aquachineng?

Kortom, deze week van 4 tot 11 oktober, wordt een ideale kuur om te detoxen. In volkomen rust genieten van de natuur, van elkaar en van jezelf, van je eigen creativiteit en lust om te bewegen. Het wordt volop genieten van zee, zon en lekker eten....

Klinkt het verleidelijk en wil je er graag bij zijn? Wacht dan niet te lang om in te schrijven. Miniati Reizen organiseert deze vakantieworkshops al 25 jaar en dezelfde gasten keren regelmatig weer, waardoor het aantal beschikbare plaatsen vlug wordt ingenomen.
Op de website www.griekenlandaanzee.nl kan je al eens kennis maken met het prachtige natuurkader en de workshops. Daar kan je ook het kostenplaatje bekijken en vind je al de informatie met betrekking tot een aanbrengpremie.

Het blijft wel de boodschap om NU of zeer snel te beslissen, niet alleen om te kunnen genieten van deze korting, maar ook om zeker te zijn op de vlucht te kunnen én gebruik te kunnen maken van de best gelegen kamers met uitzicht op zee. 

Inschrijven doe je zeer eenvoudig via het reserveringsformulier van Miniati Reizen, de organisator van deze workshops. Geef toch ook een seintje op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om een en ander te kunnen coördineren. Je zal merken dat je ook voor een extra week of weken kan boeken, al of niet in combinatie met een workshop. 

Voor bijkomende info bel je 00 31 20 - 673 32 41 of mail naarThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..