Chi Neng Qigong vakantie in Griekenland

 

     in de
   gezonde natuur
  
    

                                                             

     van de 
     
Peloponnesos
 
           in het rustige 
           kustplaatsje
           Kantia
Kantia

een ontspannende workshop

van 9 tot 16 september 2018

 

Drie jaar na elkaar beleefden we zalige vakantieworkshops in het “Retour au Centre” in Honnay, een bestemming om zeker ooit naar te “retour-neren”, maar dit jaar verleggen we onze grenzen.

Jawel!  We vliegen naar het zuiden, waar de uitverkoren plek het idyllische dorpje Kantia is, op de kust van de Peloponnesos in Griekenland. Daar wordt het een heel andere beleving: met veel zon, zee, lekker eten en creatief bezig-zijn.

De workshop Chi Neng Qigong zal zich invoegen in een ruimer project van artistieke workshops, waaruit je een keuze zal kunnen maken. Wordt het beeldhouwen of schilderen of model boetseren?   
De niet-chinengende partner zal hier ook zeker zijn/haar gading vinden!  

     
BEELDHOUWEN     BOETSEREN SCHILDEREN en TEKENEN
   

Of wil je toch liever uitsluitend chinengen ? Alles kan! En dat alles in een paradijselijk kader!

Vanuit je kamer met zeezicht stap je zo het strand op en de zee in…
Vroeg in de morgen zal in de stralen van de opkomende zon de Qi in ons kunnen stromen. En wat dacht je van aquachineng?

Kortom, deze week van 9 tot 16 september, wordt een ideale kuur om te detoxen. In volkomen rust genieten van de natuur, van elkaar en van jezelf, van je eigen creativiteit en lust om te bewegen.

Klinkt het verleidelijk en wil je er graag bij zijn? Wacht dan niet te lang om in te schrijven. Miniati Reizen organiseert deze vakantieworkshops al 20 jaar en dezelfde gasten keren regelmatig weer, waardoor het aantal beschikbare plaatsen vlug wordt ingenomen.
Op de website www.griekenlandaanzee.nl kan je al eens kennis maken met het prachtige natuurkader en de workshops. Daar kan je ook het kostenplaatje bekijken en vind je al de informatie met betrekking tot vroegboekkorting en aanbrengpremie.

Ja, om van een vroegboekkorting te kunnen genieten, is NU beslissen de boodschap want na 1 maart is dit aanbod verlopen! Gezien er gevlogen wordt en je er zeker van wil zijn een plaats te kunnen bemachtigen op het vliegtuig, is inschrijven vóór 30 april 2018 aanbevolen.

Inschrijven doe je zeer eenvoudig via het reserveringsformulier van Miniati Reizen, de organisator van deze workshops.

Voor bijkomende info bel je 00 31 20 - 673 32 41 of mail naarThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..