Voor deze workshops kan je terecht bij het Chi Neng Instituut in Nederland.

Lesgeven aan kinderen

Je hebt Level 1 bij het Chi Neng Instituut gevolgd en je zou ook les willen geven aan kinderen en/of tieners. Of wil jij je vaardigheden als instructor verbreden en verdiepen?
Kids to Move’ biedt een korte opleiding aan waardoor jij je kunt specialiseren.

Wat maakt lesgeven aan kinderen en tieners anders dan lesgeven aan volwassenen? Waar hou je rekening mee bij verschillende leeftijden en levensfasen?
Je krijgt informatie over verschillende leerstijlen om kennis en inzicht te vergroten. Ook komen ontwikkelingstaken aan de orde.
Concepten en uitgangspunten van Chi Neng Qigong lopen als een rode draad door alle onderdelen van de opleiding, maar zijn op maat gesneden voor kinderen.
Daarnaast leer je hoe je lessen voor kinderen opzet en hoe je met verschillende specifieke doelgroepen kunt werken.

Een leuke ééndaagse opleiding vol nieuwe inspiratie en inzichten.
Schrijf je in via het Contactformulier voor 29 juni 2014. (locatie volgt)

Train de Professional

De  “Train de professional” opleiding is bedoeld voor Chi Neng Qigong instructors die professionals gaan trainen zodat zij Chi Neng Qigong kunnen integreren in hun dagelijks werk met kinderen. Bij ‘professional’ kun je denken aan o.a. docenten, pedagogisch medewerkers in jeugdzorg en naschoolse opvang .

Kinderen worden al op jonge leeftijd overgedragen aan professionals die het beste met hen voor hebben.  Deze mensen zijn opgeleid in hun vakgebied en kunnen Chi Neng Qigong leren  gebruiken als aanvulling op westerse onderwijs- en zorgmethoden, vooral om de gezondheid, geestelijk welzijn, zelfvertrouwen en concentratievermogen op praktische en speelse wijze in kinderen verder te ontwikkelen.
Dit is waaraan Chi Neng Qigong een bijdrage wil leveren.

In “Train de professional” wordt geleerd

  • Hoe Chi Neng Qigong toe te passen bij  kinderen in het algemeen.
  • Hoe Chi Neng Qigong toe te passen bij specifieke doelgroepen binnen het Autistisch Spectrum zoals ADHD, ADD, ODD.
  • Hoe Chi Neng Qigong te integreren in het dagelijkse werk met kinderen.
  • Vanuit een oplossingen gerichte basishouding.

Heb je de 1 daagse opleiding gevolgd voor Lesgeven aan Kinderen, dan kun jij je inschrijven voor deze inspirerende workshop.

Deze workshops worden gegeven op aanvraag. Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.